joi, 25 august 2011

Colectia de haine "Visul unei nopti de vara" by Dana Raduta

Am o buna prietena, Dana Raduta, care a avut un vis(al unei nopti de vara...nu chiar) si anume acela de a-si lansa o colectie de hainute, hainute colorate numai bune de purtat vara, primavara si de ce nu chiar si toamna, iarna e mai greu sa porti o rochita lunga cu margarete...dar in rest le-am putea purta in toate anotimpurile.

Zis si facut! Am mers impreuna si am ales cele mai frumoase si colorate materiale. Un timp materialele au stat linistite la locul lor asteptand clipa in care o mana iscusita le va lua si va face din ele ceva minunat. Materialele s-au transformat, pe parcursul orelor petrecute in camera ei alaturi de masinuta de cusut, de vopselurile pentru textile si pensulele dragi manuite cu dibacie, intr-o colectie superba. 

Si iata ca a venit si timpul prezentarii colectiei. Ne-am gandit si am ales sa o prezentam la mare. De ce la mare? Pentru ca aceasta colectie te duce cu gandul la boem, la visare, la romantism. Si unde mai bine se putea prezenta o astfel de colectie decat la mare?

Ne-am suit in masina, incarcati cu genti, gentute care mai de care pline ba cu accesorii, ba cu ustensile de make-up si nu in ultimul rand cu creatiile Danei si am pornit spre mare. Ne-am oprit la Grindul Chituc, undeva dupa ce treci de Cherhana, pe un petec de plaja nerevendicat inca. Am montat cortul, ne-am tras sufletul si a doua zi am pornit la treaba. 

Nu va spun mai multe ci va las sa vedeti rezultatul final. Imi spuneti voi dupa aceea ce parere aveti.












Multumim Danei ca a ales sa faca echipa cu noi in acest proiect. Ii uram mult succes.

Alina si Gabi - SharpShooterS Photography

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu